top of page
brushed-gold-texture.jpg
brushed-gold-texture.jpg
logo-DPRP-v14-1.png
Poster comunicat de presa.1.jpeg
brushed-gold-texture.jpg

IMPLEMENTARE PROIECT
Reabilitare și modernizare instalații și tâmplărie imobil
26 Iunie 2024

    În perioada 15 ianuarie 2024 – 01 octombrie 2024, Mănăstirea Ortodoxă Română ”Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș”, din localitatea Leon, Spania, implementează proiectul Reabilitare și modernizare instalații și tâmplărie imobil, proiect finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.  

    Prin implementarea acestui proiect se dorește reabilitarea și modernizarea instalațiilor de încălzire și de alimentare cu apă potabilă, precum și modernizarea tâmplăriei imobilului (ferestre și uși exterioare), pentru a asigura pe termen lung o infrastructură eficientă energetic, necesară funcționării mănăstirii și a misiunii sale de susținere a tradițiilor, a culturii naționale și a spiritualității ortodoxe în rândul comunității românești din regiunea de nord-vest a Spaniei.

     Odată cu crearea unui spațiu adecvat, prin prezența și specificul său, ansamblul monahal devine un element identitar și obiectiv de referință al ortodoxiei românești în spațiul iberic.

     Acest proiect se realizeazã în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei, Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș”- León, Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Antonie cel Mare”- Gijón, Evidentediagonal Unip. Ltd. și cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Guvernul României.

 

Mănăstirea Ortodoxă Română 

”Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș”, Leon, Spania

Date contact: Pr. Porfirie Florea

monasterioortodoxoleon.com

PROIECTE 
 
bottom of page